Ce îţi oferă Chrysalis?

 • - deschiderea spre mai mult surse de venit, care îţi oferă stabilitate pe timp de criză economică şi financiară
  - un sistem care îţi arată punctele tari pe care le ai, domeniile în care poţi activa cu succes
 • - şansa de a-ţi transforma radical modul în care faci bani, pentru a nu fi afectat de criza economică
  - un start pe drumul spre o viaţă prosperă, fără griji financiare

Chrysalis înseamnă eficienţă, un drum mai uşor...
 • Ştiu, ai putea zice: "Nu e mare lucru, n-am nevoie de tine! Mă duc pe internet, caut resurse gratuite, îmi deschid o afacere,  mă apuc de investiţii imobiliare, de investiţii la bursă, de scris cărţi, şi atunci să vezi!"

  OK, ai putea să alegi şi această cale,  să-ţi pierzi nopţile, scotocind mii şi mii de linkuri pe internet, scanând mii de pagini cu informaţii nerelevante, pentru a găsi o fărâmă valoroasă. Ştiu ce înseamnă, am făcut-o şi eu. E posibil să-ţi petreci următorii zece ani din viaţă făcând asta.

  Dar dacă vrei să ai acces la informaţie relevantă de pe internet, dacă vrei să citeşti doar cărţile care spun lucruri importante, dacă vrei să sari peste cei zece ani de care ai nevoie pentru a strânge aceaste informaţii, îţi ofer o scurtătură: fiecare din cele şase module din cursul CHRYSALIS au resurse bibliografice şi resurse online, alese pe sprânceană.

Am identificat problemele şi îţi ofer soluţii
În plus, când vine vorba de viaţa reală, lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Am vazut o multime de oameni care dau gres, din nou si din nou, în afaceri, în investiţii şi chiar în crearea de conţinut şi am identificat cauzele acestei stări de fapt:

-lipsa informatiilor si deprinderilor de baza
-lipsa "privirii de ansamblu"
-lipsa autocunosteri

Primele două sunt rezolvate de primele două module ale cursului meu. Ultimul element este tratat pe larg în urmatoarele module.

-în primul modul ţi se explică detaliile imaginii de ansamblu şi cauzele crizei financiare, apoi primeşti informaţiile de bază despre sursele de venit multiple şi sursele de venit rezidual. Ştiu, e vorba de teorie, dar teoria înseamnă fundaţie iar tu ştii că o casă nu se poate construi fără temelie.

-în al doilea modul vei descoperi care sunt punctele tale tari şi punctele tale slabe, într-un proces de autocunoaştere realizat cu ajutorul unor teste complexe. O să-ţi ia ceva timp să faci testele, dar te asigur că după terminarea lor vei afla despre tine lucruri pe care alţii nu ţi le-au spus pentru că nu sunt capabili, iar tu nu ţi-ai dat seama de ele pentru că nu te-ai uitat atent.

Aceste prime doua module ţi se vor părea mai greu de parcurs, dar te asigur ca ele sunt deosebit de importante pentru restul cursului.

Plecând de la această bază teoretică şi de la autocunoaşterea calităţilor dar mai ales a defectelor asupra cărora trebuie să munceşti, vei avea şansa înzecită de a putea identifica în ce mod poţi să performezi în domeniile pe care ţi le propun:
- afaceri online, axate pe oferirea de produse şi servicii
- investiţii imobiliare adaptate la criză, cu risc minim
- investiţii la bursă, destinate a fi învăţate de începători
- crearea de conţinut, cu accentul pus pe crearea conţinutului şi pe metode şi tehnici de vânzare online
Există capcane pe care te ajut să le eviţi
Activez în fiecare din aceste domenii şi am văzut nenumărate eşecuri, repetate din aceleaşi cauze.  Le-am identificat şi te voi ajuta să nu mai faci aceleaşi greşeli.

AFACERI
Iată doar câteva dintre capcanele prezente în domeniul afacerilor:

1.porneşti într-o afacere chiar dacă nu ai calităţile necesare unui antreprenor
2.porneşti o afacere într-un domeniu care nu se potriveşte cu stilul tău de a fi şi cu aspiraţiile tale
3.porneşti o afacere într-un domeniu în care crezi că vei face bani, pentru că "e la modă" sau aşa ţi se pare ţie, deoarece nu ai informaţiile de care ai nevoie


Prima problemă este abordată în modului 2, în care descoperi dacă ai calităţile unui om de afaceri şi unde trebuie să munceşti pentru a-ţi îmbunătăţii zonele slabe.

Următoarele probleme vor fi rezolvate printr-o metodă unică, dezvoltată de mine (Metoda proiecţiei), care te va ajuta să identifici, la sigur, care sunt cele mai potrivite domenii de afaceri pentru tine. După aceasta, în momentul în care ai identificat domeniile, vei descoperi cum să transformi aceste domenii în surse de venit pasiv.

De asemenea, voi insista pe metode şi tehnici de vânzare online, pentru că aici este cauza celui de-al doilea mare eşec al unei faceri: nu ştie să vândă.

INVESTIŢII IMOBILIARE
Să trecem la domeniul imobiliar: aici am avut cele mai mari succese şi am învăţat cele mai dure lecţii, deci pot să-ţi dau cele mai bune recomandări.

Iată capcanele:
1.să începi investiţiile imobiliare, dar să nu ai calitaţile necesare pentru acest domeniu
2.să porneşti investiţiile cu capital insuficient şi fără informaţii despre acest domeniu
3.să porneşti investiţiile nepotrivite pentru timp de criză.

Prima problemă se rezolvă cu ajutorul modulului doi de autocunoaştere, unde identifici calităţile tale dar mai ales ce trebuie să îmbunătăţeşti.

Pentru a doua şi a treia problemă, o să te învăţ două tehnici de investiţie perfect adaptate perioadei de criză şi o metodă care nu dă greş, ca să faci rost de capital pentru a duce aceste investiţii la bun sfârşit.

Probabil cea mai importantă informaţie este cea a modului în care faci rost de capital, pentru că aici este problema tuturor celor care vor să facă afaceri imobiliare: nu au bani. Şi e pacat, pentru că imobiliarele sunt cele mai permisive metode investiţie, pentru că iartă multe greşeli ale începătorului.

INVESTIŢII LA BURSĂ
Domeniul investiţiilor la bursă este cel mai greu, dar oferă cel mai mare potenţial de câştig.

Aici capcanele sunt letale:
1.nu ai personalitatea potrivită pentru investiţii la bursă
2.faci investiţii fără pregătirea mentală corespunzătoare
3.investeşti cu bani împrumutaţi şi ai aşteptări nerealiste
4.faci investiţii în domenii nepotrivite şi prin metode de complexitate prea mare sau prea mică

Primele două capcane sunt contracarate de testul de abilităţi pentru investitorii la bursă, unde descoperi stadiul tău actual şi ce trebuie să îmbunătăţeşti, iar la secţiunea de resurse bibliografice şi online îţi voi face recomandări de articole şi cărţi esenţiale, titluri pe care alţi investitori nu insistă prea mult, tocmai pentru că nu sunt "cool". În schimb, aceste resurse sunt cele care îţi dau acel avantaj care  delimitează un "looser" perpetuu de traderul de succes.

Ultimele două capcane pot fi evitate prin autodisciplină şi folosirea unei tehnici de investiţie de care sunt pasionat, şi care deschide uşile tradingului de succes pentru publicul larg: sistemele automate de trading. În modulul special dedicat tradingului îţi voi face o prezentare de ansamblu asupra domeniului, te voi ghida prin hăţişul acestuia şi te voi familiariza cu sistemele de trading automat care, în opinia mea reprezintă cea mai bună modalitate pentru începători de a porni investiţiile la bursă, cu minim de capital şi cu un risc redus la maximum.

CREAREA DE CONŢINUT PENTRU VÂNZARE
În domeniul surselor de venit, care se bazează pe dreptul de proprietate intelectuală, există două mari aspecte care te opresc să faci bani frumoşi:
1. credinţa că nu eşti făcut pentru a fi creator de conţinut
2. faptul că nu ştii să "te vinzi" şi nu abordezi piaţa online

Pentru a fi creator de conţinut, nu e nevoie să ai talentul lui Sadoveanu. Există o cerere enormă de materiale informative, care să explice "cum să faci un lucru" sau "cum să construieşti o <<chestie>>". Dacă eşti priceput în domeniul tău profesional sau ai un hobby, îndeplineşti cerinţele necesare. Eu o să-ţi dau uneltele de care ai nevoie pentru a crea conţinutul în care te exprimi cel mai în largul tău, fie că e vorba de scris, audio sau video.
Mai mult, vei primi lista de resurse necesare care aplicate de tine, te vor face să vinzi cum nu ai crezut că vei fi în stare, abordând cel mai mare multiplicator care există astăzi: vânzările prin internet.

Ultimul modul tratează subiectul transformării unei surse de venit într-o sursă de venit pasiv. Vei primi principii şi paşi de lucru, care te vor face să economiseşti timp, bani şi nervi, pe care i-ai fi pierdut încercând pe pielea ta o afacere sau alta, până la falimentul ei.
Variante de curs

PREMIUM

Pentru varianta PREMIUM cursantul primeşte acces la platforma de curs, cu toate materialele şi metodele interactive de educaţie, în plus are acces la sesiunile săptămânale de coaching în grup, pe o platformă online, unde poate pune întrebări şi cere explicaţii punctuale.

GOLD

În plus faţă de varianta PREMIUM, cursantul primeşte doua şedinte de coaching cu mine (online, prin intermediul Skype), având durata de 45 de minute fiecare, menite să analizeze situaţia financiară actuală de la care cursantul pleacă , să identifice problemele care îl opresc să devină prosper, să găsească soluţii pentru rezolvarea definitivă a problemelor şi să propună metode concrete de obţinere a veniturilor pasive...


Trebuie să-ţi spun de la bun început: cele mai mari şanse de a ieşi transformat din acest curs, de a fi capabil să-ţi întorci viaţa pe drumul pe care il visezi, le ai dacă vei cumpăra varianta de curs Gold. Din păcate, pentru a putea să ajut clienţii cu maximum de rezultate, nu voi pune în vânzare mai mult de 30 de locuri din varianta Gold.
Varianta Premium e la fel de valoroasă, dar presupune un efort mai mare din partea ta.Ambele variante de curs te învaţă cum să-ţi construieşti surse de venit pasiv care să îţi aducă tot mai mulţi bani, de la an la an, chiar şi în criză economică!Păreri despre curs

Alex Chimu Alexandru Chimu
student la Facultatea de economie şi administrarea afacerilor
Iaşi

Înregistrare audio:
Salut, mă numesc Alex Chimu, sunt student la Facultatea de economie şi administrarea afacerilor din Iaşi şi sunt pasionat de domeniul afacerilor online, unde îmi desfăşor mare parte din activităţile profesionale. Vreau să-ţi recomand cursul lui Luca Dezmir, Chrysalis, independenţa financiară cu ajutorul surselor de venit pasiv, din cadrul platformei L'eDucativ,având în vedere câteva motive succinte şi, zic eu, bine definite.
În primul rând, acest curs se constituie într-un ghid riguros de parcurgere al tuturor aspectelor care ţin de finanţele personale. După cum se ştie, finanţele personale nu reprezintă un domeniu foarte popular în România şi din această cauză resursele în limba română sunt puţine, iar resursele de limba engleză, deşi există în abundenţă pe internet, nu sunt structurate în aşa fel încât să permită o învăţare graduală şi riguroasă.Acest curs vine să corecteze cu succes acest deficit.
În al doilea rând, acest curs conţine multe trimiteri la articole şi filme documentare relevante pentru înţelegerea unor aspecte care nu sunt foarte evidente, cum ar fi dobânda, masa monetară, cardurile, concepte care trebuie înţelese mult dincolo de definiţia lor uzuală.
În al treilea rând, resursele create de Luca Dezmir sunt în format video,audio, text, conţin teste de fixare a cunoştinţelor iar cursanţii beneficiează de lămuriri suplimentare prin intermediul webinariilor. Acest fapt creeaza un avantaj net, prin faptul că oricine poate înţelege şi parcurge acest curs, indiferent de modul de învăţare, fie că este vizual, fie că este auditiv.
În al patrulea rând, acest curs te ajută să afli pas cu pas ce abilităţi ai, pentru a descoperi care domenii investiţionale ţi se potrivesc. Acest lucru te fereşte de investiţiile fără succes.
Concluzionând, acest curs te va ghida în a dobândi o bază solidă de cunoştinţe în finanţele personale, şi a stabili cum să te foloseşti la maxim din avantajele care decurg din stăpânirea cunoştinţelor. Ai acum şansa de a înţelege mecanismele care îi ajută pe unii să devină şi să rămână bogaţi. Ce vei alege, depinde de tine.
Îţi doresc spor la bani şi te salut.Alex Chimu Răzvan Stan
Specialist IT
Timişoara

Înregistrare audio:
Salut, eu sunt Răzvan Stan din Timişoara, de profesie sunt programator, dar sunt pasionat de finanţele personale şi gestionarea eficientă a banilor.Am terminat Facultatea de economie şi administrarea afacerilor, specializarea informatică economică, astfel că am atât înclinaţii spre IT cât şi spre economie. De finanţe personale am auzit acum trei ani, când am descoperit printre altele şi site-ul Milionarul Mioritic. În tot acest timp am acumulat experienţă şi am început să aplic tot ce citeam în cărţi,ca să testez ce anume merge în cazul meu şi ce nu merge.
De pe Milionarul Mioritic am auzit de cursul "Independenţă financiară CHRYSALIS" şi am fost curios să văd ce informaţii aduce în plus faţă de ceea ce am studiat până acum. Înainte de a mă înscrie la curs, am citit cele două cărţi scrise de Luca Dezmir,"Ieşi din labirint" şi "Mai tare ca banca". Pot spune că acesta a fost motivul principal pentru care m-am înscris la curs. În cărţi sunt prezentate experienţe şi sugestii testate de către autor în contextul economic actual, la realitatea din România.
Aşteptarea mi-a fost satisfăcută, deoarece în curs am găsit o mulţime de informaţii aprofundate şi teste de personalitate şi verificare a aptitudinilor. Pe mine m-a ajutat foarte mult testul MBTI să-mi dau seama care sunt abilităţile mele şi unde trebuie să muncesc ca să-mi întăresc punctele forte. Autorul propune încă opt teste în completarea testului MBTI.
Pe lângă informaţii propuse de Luca Dezmir, sunt oferite şi resurse de aprofundare a anumitor teme, atât prin linkuri externe, cât şi prin cărţi sau filme propuse. Experienţa de învăţare a fost foarte faină pentru că există un orar în care sunt propuse lecţiile din cadrul fiecărui modul, iar la sfârşitul modulelor se află un test de verificare a cunoştinţelor.
Aştept cu interes webinariile şi coachingul unu-la-unu, pentru că am deja o listă de întrebări pentru Luca Dezmir.
Pentru întrebări şi schimb de experienţă ne auzim pe forumul cursului.
Spor la ceea ce faceţi şi inspiraţie!Pelivan Doru Pelivan Doru
Antreprenor şi  Speaker
Timişoara

Ionut Ciurea Ionuţ Ciurea
Autor şi Trainer, conducătorul proiectului Empower
Bucureşti


Luca a reusit sa creeze un veritabil training online de educatie financiara util atat pentru incepatori cat si pentru cei care detin experienta si informatii de finante personale si investitii.
Veti regasi in cursul lui Luca stilul sau direct, clar, concis si plin de informatii pretioase, stil pe care-l puteti recunoaste si in primele sale doua carti. Iar acum, prin formatul multimedia oferit prin cursul sau online care contine clipuri video si materiale audio, veti avea o experienta completa.
Este chiar mai bine decat un training in viata reala pentru ca veti putea pune mereu "stop", veti putea relua oricand lectiile si veti invata in ritmul propriu, din confortul propriei case, de la birou sau... oriunde ati fi, oriunde aveti o conexiune la internet.
Sunt convins ca fiecare cursant poate avea rezultate excelente folosind tehnicile, ideile, principiile si metodele lui Luca!


Ionut Ciurea Sergiu Hriscu
Specialist IT
Iaşi


Sunt Sergiu Hriscu, programator de profesie şi student la Facultatea de psihologie în cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. Sunt pasionat de domeniul dezvoltării personale şi profesionale.
Îl cunosc şi lucrez cu Luca Dezmir încă din anul 2008. Întotdeauna s-a dovedit a fi un om de valoare, iar după fiecare discuţie cu el au rămas multe semne de întrebare constructive şi multe idei de pus în practică.Cursul CHRYSALIS este simplu de înţeles, foarte documentat şi concis.
Dacă vrei să-ţi schimbi părerea despre bani, ce reprezintă ei şi cum se fac, atunci acest curs este obligatoriu pentru tine. Chiar dacă eşti la început sau la mijloc de drum, acest curs îţi va oferi o cu totul altă viziune şi îţi va schimba percepţia asupra banilor.

Bonusuri


 DOAR PENTRU ACEASTĂ SESIUNE a cursului, la lansare, va fi oferită urmatoarea combinaţie de bonusuri:

 • - acces la platforma de învăţare, după terminarea cursului, pe o perioadă de 2 ani (în mod obişnuit, accesul la platformă este doar pe durata cursului)
 • - DVD cu toate materialele audio, care se găsesc la acest curs.În cazul în care nu eşti mulţumit...


Ştiu că ai putea avea reţineri în legătură cu materialele prezente în acest curs, cu faptul că oferă informaţii în sectoare de care tu nu ai nevoie. Tocmai pentru că vreau ca acest curs să te ajute, voi face, la începutul fiecărui modul practic, un sondaj de opinie în care voi întreba cursanţii care sunt domeniile în care simt cea mai mare nevoie de informaţii. În acest fel, voi putea să adaug, pe lângă informaţiile care sunt esenţiale, prezentări video pe temele care interesează cel mai mult pe cursanţi.

Chiar şi aşa, sunt convins că vor fi persoane care vor crede că acest curs nu e potrivit pentru ele. De aceea voi oferi garanţia returnarii banilor. Te rog doar atât: să finalizezi cursul până la modulul trei, care oferă primele informaţii pur tehnice, cu metode şi paşi de acţiune din domeniul afacerilor online, şi dacă nu eşti mulţumit de materiale şi de suportul meu, îţi voi da banii înapoi.

Ai suportul meu 100%


Sper că am reuşit să-ţi transmit forţa cu care doresc să te ajut să-ţi transformi radical,în bine, viaţa financiară. Motivaţia mea este de ordin personal şi este identică cu cea care a stat la baza deschiderii site-ului "milionarul mioritic": vreau ca succesul meu să poată fi atins şi de alţii, să poată fi atins şi de tine. Acest lucru îmi dă mari satifacţii.

Eu sunt gata să îţi arăt cum să laşi în spate problemele financiare. Tot ce trebuie să faci tu, pentru început, este să te duci la secţiunea "înscrieri" de pe site, şi să finalizezi procesul prin care plăteşti accesul la cursul Chrisalis, varianta Gold, pentru că este varianta care îţi dă cele mai mari şanse de a te transforma în asa fel încât în câtiva ani, să fii bine pornit pe drumul spre stabilitate şi independenţă financiară. Şi nu uita, varianta Gold are doar 30 de locuri disponibile, aşa că trebuie sa actionezi acum!