Până la închiderea înscrierilor au mai rămas...

Am un mesaj personal pentru tine...

Te rog să citeşti această pagină.

Dacă preferi varianta video, click aici.

.

Un lucru care mă revoltă...
Salut, sunt Luca Dezmir, primul autor român care a scris o carte despre finanţe personale şi investiţii, adaptată realităţilor româneşti. Lista realizărilor mele, în domeniile care mă pasionează, finanţele personale şi investiţiile, este mai lungă. Nu vreau să te plictisesc, dacă te interesează, accesează linkul  "Despre Luca Dezmir".
 
Astăzi vreau sa-ţi vorbesc despre un lucru care mă revoltă: faptul că majoritatea oamenilor muncesc din greu la serviciu sau la firma personală, sunt corecţi, îşi plătesc taxele, dar duc o viaţă la limită cu banii, de pe o zi pe alta. Ţi se pare cunoscut?

Cel mai tare mă supără faptul că e vorba de oameni care ar trebui să aibă succes: sunt trecuţi de treizeci de ani, au terminat o facultate şi au experienţă în ceea ce fac. La fel de clar văd şi cauza acestei stări de lucru: condiţiile economice şi financiare actuale au schimbat regulile jocului. Să ai o slujbă, să fii liber profesionist sau să ai o mică afacere, nu mai este o reţetă care garantează succesul, în timp de criză.
Există soluţii pentru această problemă
Întîmplător sau nu, eu nu mai am această problemă. Modelul financiar pe care îl folosesc mi-a adus o stabilitate monetară de care sunt mulţumit. Această metodă mi-a rezolvat problemele financiare şi îmi dă liniştea necesară atunci când vine vorba de bani. Ea este dezarmant de simplă: construiesc o sursă de venit, în domeniile în care activez, sursă pe care o transform în sursă de venit pasiv. Când am terminat procesul, îl repet cu altă sursă, pe care o transform într-o sursă de venit pasiv. Din nou şi din nou.

Lucrurile simple sunt geniale. O sursă de venit pasiv îmi aduce un flux continuu de bani, în timp ce eu investesc maximum o oră pe zi pentru ţinerea ei în funcţiune. Mai multe surse de venit, din domenii diferite, îmi dau siguranţa că banii vor veni continuu, chiar şi pe timp de criză economică. Asta mă face să mă simt liniştit.

Domeniile în care activează sursele mele de venit pasiv nu sunt un secret. Dacă citeşti blogul meu, le ştii deja:

-afacerile online, axate pe servicii şi vânzări
-investiţiile imobiliare
-investiţiile la bursă
-drepturile de proprietate intelectuală, mai simplu spus, banii pe care îi câştig din cărţile şi cursurile pe care le scriu.

Te afli într-o situaţie nesigură...
După cum vezi, pe lista de mai sus nu e nicio slujbă. Probabil, pe lista ta e DOAR o slujbă. Acest lucru ar putea reprezenta, potenţial, o sursă de instabilitate majoră: dacă eşti dat afară din slujbă, ai rămas fără sursa de venit principală. Iar să fii dat afară din serviciu în timp de criză economică, nu e un lucru atât de rar întâlnit! Nu ştiu dacă până acum ţi-ai dat seama de acest pericol, dar sper că această informaţie ţi-a dat de gândit.

Există soluţii pentru tine

 
    De aceea m-am gândit să te ajut: am lansat mini-cursul gratuit Chrysalis, pe care probabil l-ai văzut deja. El descrie modul în care îmi câştig banii, cu ajutorul multiplelor surse de venit pasiv, ceea ce elimină riscul de a avea o singură sursă de venit, în aceste timpuri ciudate.

    E vorba de informaţie brută, concentrată. În schimb, dacă vrei să înveţi detalii şi să te ajut personal în adaptarea metodei mele la felul tău de a fi, am deschis cursul Chrysalis.

    Chrysalis îţi rezolvă problema instabilităţii financiare, care apare din cauza faptului că ai o singură sursă de venit, în timp de criză financiară şi economică.

    PENTRU DETALII, CLICK AICI!