Până la închiderea înscrierilor au mai rămas...

Înscrieri la cursul "CHRYSALIS"

Înscrierile la cursul "Chrysalis - cum să obţii independenţa financiară cu ajutorul surselor de venit pasiv" se fac în magazinul online Luca Dezmir Shop
Alege varianta care ţi se potriveşte, dând click pe unul din butoanele de mai jos...
Înscrierile la varianta GOLD

Îţi voi oferi elementele de ABC de care ai nevoie pentru succes. 

-"privirea de ansamblu"
-autocunoaştere
-informaţii şi deprinderi de bază

Vei afla despre tine lucruri pe care alţii nu ţi le-au spus pentru că nu sunt capabili, iar tu nu ţi-ai dat seama de ele pentru că nu te-ai uitat atent.

Vei identifica, la sigur, care sunt cele mai potrivite domenii de afaceri pentru tine. După aceasta, în momentul în care ai identificat domeniile, vei descoperi cum pot fi transformate în surse de venit pasiv. 

Vei primi două tehnici de investiţie imobiliară perfect adaptate perioadei de criză şi o metodă care nu dă greş, ca să faci rost de capital pentru a duce aceste investiţii la bun sfârşit, chiar dacă nu ai capital propriu.

Vei primi cea mai bună modalitate de a începe investiţiile la bursă, cu minim de capital şi cu un risc redus cât se poate de redus. 

Vei primi uneltele de care ai nevoie pentru a crea conţinutul în care te exprimi cel mai în largul tău, fie că e vorba de scris, audio sau video. Mai mult, vei primi lista de resurse necesare care, aplicate de tine, te vor face să vinzi cum nu ai crezut că vei fi în stare, abordând cel mai mare multiplicator care există astăzi: vânzările prin internet. 

Vei primi principii şi paşi de lucru, care te vor face să economiseşti timp, bani şi nervi, pe care i-ai fi pierdut încercând pe pielea ta o afacere sau alta, până la falimentul ei.

Vei primi două bonusuri: acces la curs timp de de un an de zile şi un DVD cu toate înregistrările audio ale cursului, ca să le asculţi pe MP3 player, pentru aprofundarea cunoştinţelor.

Vei participa la  coachingul de grup, în cadrul unui webinar la fiecare modul, împreună cu ceilalţi cursanti. Atunci poţi să-mi pui orice întrebări doreşti, legate de tematica cursului.

Vei beneficia de două sesiuni de coaching unu-la-unu, de câte 45 de minute fiecare, în care te voi cunoaşte personal şi care îţi dă cele mai mari şanse de a ieşi transformat din acest curs, de a fi capabil să-ţi întorci viaţa pe drumul pe care il visezi

Înscrierile la varianta PREMIUM

Vei primi aceleaşi beneficii ca în varianta GOLD, mai puţin cele două sesiuni de coaching unu-la-unu.