Înscrieri la cursul "CHRYSALIS"

Înscrierile la cursul "Chrysalis - cum să obţii independenţa financiară cu ajutorul surselor de venit pasiv" se fac în magazinul online Luca Dezmir Shop
Alege varianta care ţi se potriveşte, dând click pe unul din butoanele de mai jos...
Înscrierile la varianta STANDARD (acces prin Internet)

Îţi voi oferi elementele de ABC de care ai nevoie pentru succes. 

-"privirea de ansamblu"
-autocunoaştere
-informaţii şi deprinderi de bază


Vei afla despre tine lucruri pe care alţii nu ţi le-au spus pentru că nu sunt capabili, iar tu nu ţi-ai dat seama de ele pentru că nu te-ai uitat atent.

Vei identifica, la sigur, care sunt cele mai potrivite domenii de afaceri pentru tine. După aceasta, în momentul în care ai identificat domeniile, vei descoperi cum pot fi transformate în surse de venit pasiv. 

Vei primi două tehnici de investiţie imobiliară perfect adaptate perioadei de criză şi o metodă care nu dă greş, ca să faci rost de capital pentru a duce aceste investiţii la bun sfârşit, chiar dacă nu ai capital propriu.

Vei primi cea mai bună modalitate de a începe investiţiile la bursă, cu minim de capital şi cu un risc redus cât se poate de redus. 

Vei primi uneltele de care ai nevoie pentru a crea conţinutul în care te exprimi cel mai în largul tău, fie că e vorba de scris, audio sau video. Mai mult, vei primi lista de resurse necesare care, aplicate de tine, te vor face să vinzi cum nu ai crezut că vei fi în stare, abordând cel mai mare multiplicator care există astăzi: vânzările prin internet. 

Vei primi principii şi paşi de lucru, care te vor face să economiseşti timp, bani şi nervi, pe care i-ai fi pierdut încercând pe pielea ta o afacere sau alta, până la falimentul ei.

BONUSURIModul bonus personalizat, realizat după recomandările participanţilor la seriile de curs anterioare.

Înregistrarea webinarului final, care conţine concluziile primei serii de curs.

Suport post-curs, cu 12 emailuri trimise timp de 12 săptămâni, care ajută cursantul, pas cu pas, să înfiinţeze un blog şi să construiască 2-3 surse de venit pasiv.

Preţ: 399 Lei.
Cumperi FĂRĂ RISC pentru că beneficiezi de GARANŢIA RETUNĂRII BANILOR în 30 de zile dacă nu eşti satisfăcut de produs!


Cursul în varianta DE LUXE

Vei primi aceleaşi beneficii ca în varianta STANDARD, în plus, vei beneficia de câteva obiecte adiţionale, bonus:

 • un ceas de birou, cu dată şi temperatură
 • un calculator de portmoneu, în format "carte de credit"
 • o cutie metalică pentru cărţi de vizită
 • un pix metalic elegant
 • un semn de carte magnetic

 • Toate obiectele sunt personalizate cu citate motivaţionale!

  (exceptie face cutia pentru cărţi de vizită)

  Schimbarea pe care vrei s-o faci în viaţa ta, pentru atingerea independenţei financiare, e necesar să fie sprijinită cu aspecte ale imaginii tale. De aceea am considerat că pachetul educaţional DE LUXE, prin elementele suplimentare pe care le conţine (cutia de cărţi de vizită, calculator, cuţitul de corespondenţă etc.), personalizate cu citate motivaţionale, te vor ajuta în conştientizarea acestei schimbări. Am lăsat cutia de cărţi de vizită nepersonalizată, pentru a putea s-o inscripţionezi cu numele tău.

  Produsele adiţionale (bonus) vor fi disponibile în conţinutul pachetului în limita stocului disponibil.

  Preţ: 419 Lei.
  Cumperi FĂRĂ RISC pentru că beneficiezi de GARANŢIA RETUNĂRII BANILOR în 30 de zile dacă nu eşti satisfăcut de produs!